top of page
Scherm­afbeelding 2023-02-10 om 13.35.21.png

Mindsetkaarten
intuïtief eten

Een set van 43 kaarten vol affirmaties en oefeningen die je helpen bij het verbeteren met je relatie met FOOD, MIND & BODY. 

Nu aan €17,95 i.p.v. €24,95 !

*In Mortsel, volledige adres krijg je na bestelling

De Mindsetkaarten rond het thema intuïtief eten vormen jouw dagelijkse steun naar een gezonde relatie met FOOD, MIND & BODY. De set bestaat uit 43 kaarten aan affirmaties en korte oefeningen.

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties zijn korte, positief geformuleerde zinnen die je aan jezelf herhaalt. Bijvoorbeeld; "Ik vertrouw mijn lichaam wanneer het aangeeft dat het honger heeft.".

Als je affirmaties regelmatig herhaald kan je negatieve overtuigingen ombuigen in positieve. Je gedachten en overtuigingen bepalen voor een groot stuk je gedrag. Voel je je goed in je vel dan zal dit ook een positieve invloed hebben op veel aspecten in je leven. Deze kaarten helpen je hierbij.

Indien je kiest voor ophaling kan je na aankoop contact opnemen via mail Alessia om een moment af te spreken.

 

alessia@themindsetdietitian.be
 

Scherm­afbeelding 2023-02-10 om 13.50.11.png

Wat anderen zeggen...

"Hey Alessia,
Ik ben SUPERblij met de kaarten. Het is mijn ochtendritueel geworden om er elke ochtend een te trekken en mij tot nadenken te brengen. Echt leuk!"

"Alessia,
Ik wil je heel graag bedanken voor je kaartenset. Ze helpen me heel erg op weg om mijn dag 'lichter' te maken. Ik trek er meestal eentje 's ochtends, dan beïnvloedt het mijn dag. Wauw! Ik kan niet meer zonder. Dank je voor je inspiratie. Dank je om JIJ te zijn."

*In Mortsel, volledige adres krijg je na bestelling

bottom of page