top of page

Herroepingsbeleid

Herroepingsbeleid online cursus
Indien u inschrijft voor een online cursus van the Mindset Dietitian heeft u het recht uw aankoop zonder opgave van reden te annuleren tot 14 dagen na de dag waarop de aankomst afgesloten werd.
Indien u de cursus gedeeltelijk heeft afgerond, kan u het herroepingsrecht uitoefenen binnen de 14 dagen na de dag waarop de overeenkomst gesloten werd, maar dient u het traject te betalen naar ratio dat u de dienst heeft gebruikt.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, stelt u The Mindset Dietitian op de hoogte per aangetekend schrijven door middel van een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.
U kan hiervoor gebruik maken van het onderstaande modelformulier, maar u bent hier niet toe verplicht.
Aan: [adres], fax: [nummer], e-mail: [e-mail]: Ik/wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen (*) : — besteld op / ontvangen op (*) — uw naam / namen: — Uw adres: — Uw handtekening (enkel wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) — Datum (*)Doorhalen wat niet van toepassing is.

Herroepingsbeleid fysiek product
Indien u een fysiek product aankoopt via de webshop van the Mindset Dietitian, heeft u na levering van het product 14 dagen tijd om uw herroepingsrecht uit te oefenen. Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact met ons op te nemen via alessia@themindsetdietitian.be.
Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de bezorger.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsbeleid e-book en one-on-one traject
Wanneer u een e-book of one-on-one traject aankoopt van The Mindset Dietitian is herroeping niet mogelijk.


 

bottom of page