top of page
BBD_cover.jpg

Het boek:

Bye Bye Dieet

Stap uit de dieetcirkel, werk aan een gezonde relatie met voeding, leer meer rust in je hoofd krijgen door bewuster te leven en leer vrede sluiten met je lichaam met Bye Bye Dieet. 

Helaas is Bye Bye Dieet niet meer verkrijgbaar via mij. Je kan het wel bestellen via Uitgeverij Lannoo, Bol.com, De Standaard Boekhandel,...

176 p. - paperback - 240 x 170 mm

Een boek voor iedereen die al dieet na dieet volgde zonder blijvende resultaten en een gezonde relatie met voeding wilt opbouwen door middel van intuïtief eten. Leer komaf maken met je eetregels die meer kwaad dan goed doen en leer luisteren naar de signalen van je lichaam. Aan de hand van de oefeningen zie je hoe je alle theorie in de praktijk kunt omzetten.

Aangezien een eetpatroon meestal een zichtbaar gevolg is van veel onderliggende factoren zie je in Bye Bye Dieet ook hoe je meer rust in je hoofd verkrijgt en met meer mildheid naar jezelf kunt kijken. Vervolgens leer je hoe je een gezonde relatie met je lichaam verkrijgt en een gezond bewegingspatroon kunt ontwikkelen zonder dat je het nog linkt aan gewichtsverlies. Want geef toe, dat heeft op de lange termijn nooit de gewenste effecten gehad.

 

BBD_cover2.jpg

Wat anderen zeggen...

bottom of page