top of page
BBD_cover.jpg

Het boek:

Bye Bye Dieet

Stap uit de dieetcirkel, werk aan een gezonde relatie met voeding, leer meer rust in je hoofd krijgen door bewuster te leven en leer vrede sluiten met je lichaam met Bye Bye Dieet. 

Bestel 'Bye Bye Dieet" hier en ontvang een gesigneerd exemplaar met 10 bonus audiofragmenten. 

*In Mortsel, volledige adres krijg je na bestelling

176 p. - paperback - 240 x 170 mm

Een boek voor iedereen die al dieet na dieet volgde zonder blijvende resultaten en een gezonde relatie met voeding wilt opbouwen door middel van intuïtief eten. Leer komaf maken met je eetregels die meer kwaad dan goed doen en leer luisteren naar de signalen van je lichaam. Aan de hand van de oefeningen zie je hoe je alle theorie in de praktijk kunt omzetten.

Aangezien een eetpatroon meestal een zichtbaar gevolg is van veel onderliggende factoren zie je in Bye Bye Dieet ook hoe je meer rust in je hoofd verkrijgt en met meer mildheid naar jezelf kunt kijken. Vervolgens leer je hoe je een gezonde relatie met je lichaam verkrijgt en een gezond bewegingspatroon kunt ontwikkelen zonder dat je het nog linkt aan gewichtsverlies. Want geef toe, dat heeft op de lange termijn nooit de gewenste effecten gehad.

 

Waarom bij de auteur zelf kopen?

Een boek schrijven is - heel heel leuk én - enorm arbeidsintensief. Het vervangt geen ander werk, het komt er bovenop.
Als je het boek via de auteur zelf aankoopt houdt die er véél (VEEL) meer aan over dan wanneer je het elders koopt.

Om jou te bedanken dat je de moeite doet om het bij mij te kopen geef ik jou er 10 bonus audiofragmenten bij die bij het boek horen.

Alvast héél erg bedankt!

BBD_cover2.jpg

Wat anderen zeggen...

*In Mortsel, volledige adres krijg je na bestelling

bottom of page